Kuva: Keira Burton / Pexels


Kulje kohti uutta työtä


Töitä on, tekijöitä tarvitaan! Meidän kauttamme löydät uusia, nopeitakin väyliä suoraan työhön. Tutustu kumppaneidemme tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Jos etsit työtä, olet vastavalmistunut tai mietit uutta ammattia, maksuttomista palveluistamme saat apua työllistymisesi edistämiseen ja urasi suunnitteluun.


Työmahdollisuuksia

Arvio omasta osaamisestasi

ForeAmmatin Osaamiskartoitus

ForeAmmatin osaamiskartoituspalvelu on täysin digitaalinen ja antaa sinulle:

  • Työkalun osaamisesi kartoittamiseen
  • Joka päivä päivittyvän listan osaamiseesi sopivista avoimista työpaikoista
  • Kattavat työmarkkinatiedot: esim. ammattien keskipalkat ja tiedon siitä, missä ammateissa eri tutkintojen suorittaneet työskentelevät
  • Työterveyslaitoksen kehittämän työ- ja toimintakyvyn itsearviointikyselyn
  • Mahdollisuuden jakaa Osaamiskartoituksesi tulokset työllisyysasiantuntijalle.

Jos haluat ottaa palvelun käyttöön, ole yhteydessä kuntakokeilun OMA-valmentajaasi.

Töihin Tampereen kaupungille

Katso uusimmat työpaikat kuntarekrystä

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut.

Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Kurkkaa uusimmat työpaikat, täydennä tai päivitä profiilisi ja hae mukaan töihin.

 

Vaikuta valtiolla

Katso uusimmat työpaikat valtiolle.fi

Tampereen alueen uusimmat valtion työpaikat kutsuvat sinut hakemaan töitä alueen kasvavasta tarjonnasta. Kurkkaa uusimmat työpaikat, kirjaa tai päivitä profiilisi ja hae mukaan töihin.

 

Tampereen Sarka

Haussa työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin

Tampereen Sarka Oy on Tampereen kaupungin omistama sosiaalinen yritys, joka työllistää vajaakuntoisia ja pitkään työttömänä olleita henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin. Sarkaan työllistetyt työntekijät saavat asiantuntevaa ohjausta ja valmennusta, jotta työllistyminen avoimille työmarkkinoille tai kouluttautuminen ammatilliseen tutkintoon mahdollistuu. 

Eezy

Joustavia töitä elämän-tilanteeseesi sopien

Eezyn kautta voit työllistyä lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, tarpeesi ja halusi mukaan. Työllistyminen on usein nopeaa ja työskentely joustavaa, kun voit sovittaa työvuorot omaan elämäntilanteeseesi. Eezyllä on aina töitä tarjolla eri toimialoilla ja uusia tekijöitä etsitään jatkuvasti, teollisuuden työpaikoista ravintoloihin ja toimistoihin. Eezysti onnistumisiin juuri sinulle sopivalla tavalla!  

Etappi ry

Etapin tavoitteellinen työvalmennus auttaa sinua löytämään oman polkusi työllistymiseen omien voimavarojesi mukaan osana mukavaa työporukkaa. Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos haluat palata työelämään, etsit vielä omaa alaasi, sinulla on puutteita koulutuksessa ja osaamisessa tai haluat vaihtaa ammattia.

TITRY

Tampereen Lielahdessa toimiva TITRY tarjoaa työtä osatyökykyisille ja muille vaikeasti työllistyville. TITRYllä pääset työskentelemään koneistamon, ompelimon, verkkokaupan lähetyspalvelun tai palvelupakkaamon parissa. Kaikessa toiminnassa keskeistä on vastuu työn laadusta ja työntekijöistä.

Mielen ry

Mielen ry:llä etsitään taitajia monenlaisiin tarpeisiin jokaisesta koulutusasteesta. Uusia työntekijöitä tarvitaan aika ajoin ja esimerkiksi erilaisiin sijaisuuksiin vuosittain. Työssä jaksamista tuetaan muun muassa mahdollisuudella työnohjaukseen, henkilöstön yhteisillä koulutusiltapäivillä ja vuosittaisella liikunta- ja kulttuurietuudella.

Nextiili

Nextiilistä löydät kivat työkaverit, monipuoliset ja merkitykselliset työtehtävät, sekä mahdollisuudet opiskeluun ja itsensä kehittämiseen. Töitä teet tekstiilin kierrätyksen, käsityömateriaalien ja vintagen parissa, tärkeimpinä arvoina ekologisuus, yhdenvertaisuus, muiden auttaminen ja kiertotalouden kehittäminen tekstiilin näkökulmasta. 

SPR Kontti

Suomen Punaisen Ristin Kontin työntekijänä kartutat kokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta, kuljetus- ja varastotyöhön liittyvistä tehtävistä, samalla toimialaan tutustuen. Kontti on valmentava työpaikka, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön kaikkiin työtehtäviin, vaan asenne ratkaisee. 


Vieraskielisiä työnhakupalveluja

Vieraskielisiä työmahdollisuuksia

Kansainvälisen osaamiskeskuksen työnhaun tuki

  • Kansainvälisen osaamiskeskuksen yrityskoordinaattori tukee asiakkaiden työllistymistä kartoittamalla yrityskenttää ja sen tarpeita.
  • Asiakkailla on mahdollisuus yksilölliseen valmennuspalveluun, jossa asiakasta tuetaan työnhaussa ja työllistymisessä yksilöllisten tarpeiden mukaan.
  • Arffmannin ryhmämuotoisessa työnhakuvalmennuksessa asiakkaat saavat tukea työnhakuun ja verkostoja työelämään. Lisäksi valmennuksessa harjoitellaan työelämän suomea ja digitaitoja.
  • Korkeakoulutetuille ja nopeasti eteneville on tarjolla Boost Your Career in Tampere -verkkosivu.

Tunnista työmahdollisuudet

Kansainvälisen osaajan Talent Advisor auttaa

Talent Advisor -neuvonta on tarkoitettu ulkomaalaistaustaisille työnhakijoille ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka asuvat Pirkanmaalla tai suunnittelevat Pirkanmaalle muuttoa. International House Tampereen Talent Advisor neuvoja auttaa sinua tunnistamaan työllistymismahdollisuuksia ja tukee työnhakusuunnitelmia. Neuvonta annetaan englanniksi.