Kuva: Gustavo Fring / Pexels

Kulje kohti uutta työtä


Töitä on, tekijöitä tarvitaan! Meidän kauttamme löydät uusia, nopeitakin väyliä suoraan työhön. Tutustu kumppaneidemme tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Jos etsit työtä, olet vastavalmistunut tai mietit uutta ammattia, maksuttomista palveluistamme saat apua työllistymisesi edistämiseen ja urasi suunnitteluun.

 


Työmahdollisuuksia

Tampereen Sarka

Haussa työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin

Tampereen Sarka Oy on Tampereen kaupungin omistama sosiaalinen yritys, joka työllistää vajaakuntoisia ja pitkään työttömänä olleita henkilöitä, joilla on palkkatukimahdollisuus. 

Koulunkäynnin ohjaajan, keittiöapulaisen ja monipalvelutyöntekijän

palkat määräytyvät AVAINTA ry:n mukaan. Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse:
työhönvalmentaja Aija Korhonen 0408062782 / aija.korhonen@tampereensarka.fi.

Haetaan kouluihin ja päiväkoteihin

Keittiöapulaisia

Työpisteet sijaitsevat Länsi-Tampereella ja Nokialla. Edellytyksinä palkkatukimahdollisuus, hygieniapassi, ja mielellään alan työkokemus ja koulutus. Pääpaino on tiskihuollossa ja muissa avustavissa keittiötehtävissä. Työaika on 20-30 tuntia viikossa työkohteesta riippuen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haetaan oppisopimuskoulutettavaa

Siivoustyön ohjaajaksi

Edellytyksenä on palkkatukimahdollisuus, siivousalan kokemus, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja ajokortti. Siivousalan koulutus tai opintojen suorittaminen siivousalalta katsotaan eduksi. Henkilöltä odotetaan lisäksi reipasta ja motivoitunutta asennetta. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse: siivouspalveluesihenkilö Marjo Nieminen, 044 430 9012, marjo.nieminen@tampereensarka.fi.

Haetaan pyörähuoltoon

Huoltohenkilöä

Tehtävä edellyttää palkkatukimahdollisuutta, itsenäistä työotetta sekä pyörien ja sähköpyörien huolto- ja korjausosaamista. Ajokortti katsotaan eduksi. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työt alkavat mahdollisimman pian. Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse: hallinnollinen työnjohtaja Pasi Koivula, 040 740 6441, pasi.koivula@tampereensarka.fi.

Haetaan keikkakohteisiin ja tukitehtäviin

Siivoja-huoltohenkilöä

Pääpaino on siivouksessa ja työpiste sijaitsee Hervannassa. Työntekijältä odotetaan reipasta ja motivoitunutta asennetta, ja siivouskokemus tai alan koulutus katsotaan eduksi. Sarka tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua siivousalalle työsuhteen aikana. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Tiedustelut puhelimitse tai sähköpostitse: hallinnollinen työnjohtaja Pasi Koivula, 040 740 6441,  pasi.koivula@tampereensarka.fi.

Työnhaun tukena

Työnhakukioski avoinna jälleen

Työnhakukioskille voi tulla asioimaan minkä tahansa työnhakuun liittyvän kysymyksen kanssa. Kioskilla on auttamassa Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen työntekijöitä, ja paikalle voi saapua ilman ajanvarausta klo 13-15. Työnhakukioski palvelee Tesoman hyvinvointikeskuksen 1. kerroksessa parillisten viikkojen tiistaisin, sekä Linnainmaan Koilliskeskuksen kirjaston Sepeli-tilassa parillisten viikkojen torstaisin. Kioskilla järjestetään syksyn aikana myös erilaisia teemapäiviä, kuten CV-pajoja ja työkykyneuvontaa. Katso tarkemmat tiedot oheisesta linkistä.

 

Työelämäpalvelu verkossa

Tutustu työmarkkinatoriin

Työmarkkinatori on kehittyvä tulevaisuuden työelämän verkkopalvelu, joka yhdistää julkisen ja yksityisen työvälityksen sekä työpaikat ja työntekijät. Löydät helposti parhaat mahdollisuudet ja omaa osaamista vastaavat työt koko maan laajuisesti. Kirjautuneena käyttäjänä voit luoda työnhakuprofiilin, jolloin saat ehdotuksia omaan osaamiseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivista avoimista työpaikoista. Voit myös selata kaikkia palvelussa olevia työpaikkoja ilman kirjautumista.


Työnhakupalveluja työpaikan hakemiseen

Työnhakumanageri tukenasi

Apua työnhakuun nopeasti, non-stop-periaatteella

Työnhakumanageripalvelu on Pirkanmaan kuntakokeilun asiakkaille maksuton palvelu, josta saat pikaista apua työnhakuusi. Työnhakumanageri voi auttaa sinua esimerkiksi sopivien työpaikkojen etsimisessä, osaamisen tunnistamisessa ja tuotteistamisessa, työhakemusten ja cv:n tekemisessä ja yritysten kontaktoimisessa. Autamme juuri siinä asiassa, jossa tukea tarvitset. Voit tavata työnhakumanageriasi joustavasta vaikka vain kerran, tai muutamia kertoja tilanteesi mukaan. Palvelua saa verkossa ja lähitapaamisina suomeksi tai englanniksi. Kysy rohkeasti lisää: pirkanmaa@springhouse.fi, 040 631 2067.

Räätälöityä tukea työnhaussa

Työnetsijäpalvelu

Palvelu on tarkoitettu Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille. Voit hakea palveluun OMA-valmentajasi kautta. Saat tukea työnetsinnässä ja uuden työsuhteen aloittamisessa. Palvelun aikana autamme sinut tavoitteesi mukaiseen työpaikkaan ja tuemme sinua työsuhteesi alkuvaiheissa. Kontaktoimme palvelussa runsaasti yrityksiä sinun toiveidesi mukaan ja esittelemme osaamistasi potentiaalisille työnantajille. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden harjoituksiin työhaastattelutilanteita varten. Etsimme yhdessä sinulle sopivia työmahdollisuuksia sekä työnantajia.

Työllistymisesi jälkeen sinulla ja uudella työnantajallasi on mahdollisuus saada tukea meiltä työsuhteesi alkuvaiheissa. Palvelu sisältää työnetsijäpalvelua, työnvälitystä, apua rekrytoinnissa, työn aloitukseen liittyvää tukea, tarvittavien osaamisalueiden täydentämistä, työssä valmentamista työpaikalla, työssä pysymisen vahvistamista, kielivalmennusta maahanmuuttajille ja monipuolista työnantajalle suunnattua tukea.


Vieraskielisiä työnhakupalveluja

Vieraskielisiä työmahdollisuuksia

Maahanmuuttajien kansainvälisen osaamiskeskuksen Työnetsijäpalvelu

Yrityskoordinaattorit tukevat vieraskielisiä tamperelaisia etsimällä työllistymismahdollisuuksia sekä kartoittamalla yrityskenttää ja sen tarpeita. Tavoitteena on saada tarjolle erilaisia työllistymisen mahdollisuuksia. Voimme auttaa sinua osaamisen kehittämisessä yksilöllisillä koulutusratkaisuilla. Kysy OMA-valmentajaltasi lisää Työnetsijäpalvelusta.

Tunnista työmahdollisuudet

Kansainvälisen osaajan Talent Advisor auttaa

Talent Advisor -neuvonta on tarkoitettu ulkomaalaistaustaisille työnhakijoille ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka asuvat Pirkanmaalla tai suunnittelevat Pirkanmaalle muuttoa. International House Tampereen Talent Advisor neuvoja auttaa sinua tunnistamaan työllistymismahdollisuuksia ja tukee työnhakusuunnitelmia. Neuvonta annetaan englanniksi.


Tiesitkö, että kiertotalous on tulevaisuuden työelämätaito?

Kiertotalousosaaminen tulee olemaan välttämätön osa tulevaisuuden työelämää, samalla tavoin kuin digitaitojen rooli nykyisillä työmarkkinoilla. Sen avulla voit erottautua työnhaussa nyt ja tulevaisuudessa. Kiertotalousosaaminen on työmarkkinoilla kilpailuvaltti ja sen voi kytkeä kaikenlaisiin työtehtäviin. Samalla kun pidät materiaalit kierrossa ja kehität energiatehokkuutta tai tuotteista palveluita, olet mukana luomassa kestävämpää tulevaisuutta!

Haussa olevia

Työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja

Nettisivuiltamme (Työnhakijoille tarjotut palvelut - Kiertotaloudesta kasvua) löydät tällä hetkellä yrityksissä ja työpajoilla haussa olevat työkokeilupaikat. Sivuilla ilmoitetaan myös KIERTO-agentti-palkkatukipaikoista kaupungin yksiköissä. Työjakson aikana saat koulutusta ja tukea KIERTO-hankkeen asiantuntijoilta. Työjaksoilla voit myös suorittaa osatutkintoja näyttöjen avulla.

Kiinnostaako yrittäjyys?

Kiertotalousyrittäjyysneuvonta

Jos mietit yrittäjyyttä, jota toteuttaa vastuullisesti, kiertotalouden mukaisesti, ja kaipaat apua alkuun pääsemisessä, laita viesti kierto@tampere.fi niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!