Kuva: Gustavo Fring / Pexels

Kulje kohti uutta työtä


Töitä on, tekijöitä tarvitaan! Meidän kauttamme löydät uusia, nopeitakin väyliä suoraan työhön. Tutustu kumppaneidemme tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Jos etsit työtä, olet vastavalmistunut tai mietit uutta ammattia, maksuttomista palveluistamme saat apua työllistymisesi edistämiseen ja urasi suunnitteluun.

 


Työmahdollisuuksia

Töihin Tampereen kaupungille

Katso uusimmat työpaikat kuntarekrystä

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Kurkkaa uusimmat työpaikat, täydennä tai päivitä profiilisi ja hae mukaan töihin.

 

Vaikuta valtiolla

Katso uusimmat työpaikat valtiolle.fi

Tampereen alueen uusimmat valtion työpaikat kutsuvat sinut hakemaan töitä alueen kasvavasta tarjonnasta. Kurkkaa uusimmat työpaikat, kirjaa tai päivitä profiilisi ja hae mukaan töhin.

 

Koulutussopimus Tredun Oppimiskylässä

Suoraan töihin lyhyellä koulutuksella

Etsitkö mahdollisuutta päästä kiinni työelämään? Kiinnostaako alan vaihto ripeällä aikataululla? Haluaisitko kehittää osaamistasi tekemällä kunnon töitä alan yrityksessä? Tredun monialaiset oppimiskylät on tarkoitettu kuntakokeilun asiakkaille tai työttömyysuhan alaisille 20 vuotta täyttäneille työnhakijoille. Opiskelu on työvaltaista – osaaminen hankitaan tekemällä työtehtäviä asiakastyökohteissa tai alan yrityksissä noin 4 kuukauden ajan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta. Katso alta elintarvikealan, tuotantotyön, puhtausalan vaihtoehdot.

 

Tampereen Sarka

Haussa työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin

Tampereen Sarka Oy on Tampereen kaupungin omistama sosiaalinen yritys, joka työllistää vajaakuntoisia ja pitkään työttömänä olleita henkilöitä monenlaisiin työtehtäviin. Sarkaan työllistetyt työntekijät saavat asiantuntevaa ohjausta ja valmennusta, jotta työllistyminen avoimille työmarkkinoille tai kouluttautuminen ammatilliseen tutkintoon mahdollistuu. 

Eezy

Joustavia töitä elämän-tilanteeseesi sopien

Eezyn kautta voit työllistyä lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, tarpeesi ja halusi mukaan. Työllistyminen on usein nopeaa ja työskentely joustavaa, kun voit sovittaa työvuorot omaan elämäntilanteeseesi. Eezyllä on aina töitä tarjolla eri toimialoilla ja uusia tekijöitä etsitään jatkuvasti, teollisuuden työpaikoista ravintoloihin ja toimistoihin. Eezysti onnistumisiin juuri sinulle sopivalla tavalla!  

Etappi ry

Etapin tavoitteellinen työvalmennus auttaa sinua löytämään oman polkusi työllistymiseen omien voimavarojesi mukaan osana mukavaa työporukkaa. Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos haluat palata työelämään, etsit vielä omaa alaasi, sinulla on puutteita koulutuksessa ja osaamisessa tai haluat vaihtaa ammattia.

TITRY

Tampereen Lielahdessa toimiva TITRY tarjoaa työtä osatyökykyisille ja muille vaikeasti työllistyville. TITRYllä pääset työskentelemään koneistamon, ompelimon, verkkokaupan lähetyspalvelun tai palvelupakkaamon parissa. Kaikessa toiminnassa keskeistä on vastuu työn laadusta ja työntekijöistä.

Mielen ry

Mielen ry:lla etsitään taitajia monenlaisiin tarpeisiin jokaisesta koulutusasteesta, ja tarvitaan uusia työntekijöitä aika ajoin ja esimerkiksi erilaisiin sijaisuuksiin vuosittain. Työssä jaksamista tuetaan muun muassa mahdollisuudella työnohjaukseen, henkilöstön yhteisillä koulutusiltapäivillä ja vuosittaisella liikunta- ja kulttuurietuudella.

Nextiili

Nextiilistä löydät kivat työkaverit, monipuoliset ja merkitykselliset työtehtävät, sekä mahdollisuudet opiskeluun ja itsensä kehittämiseen. Töitä teet tekstiilin kierrätyksen, käsityömateriaalien ja vintagen parissa, tärkeimpinä arvoina ekologisuus, yhdenvertaisuus, muiden auttaminen ja kiertotalouden kehittäminen tekstiilin näkökulmasta. 

SPR Kontti

Suomen Punaisen Ristin Kontin työntekijänä kartutat kokemusta myynnistä, asiakaspalvelusta, kuljetus- ja varastotyöhön liittyvistä tehtävistä, samalla toimialaan tutustuen. Kontti on valmentava työpaikka, joten aiempi kokemus ei ole välttämätön kaikkiin työtehtäviin, vaan asenne ratkaisee. 

Yli 2000 työpaikkaa haussa

Työmarkkinatorilta töihin

Työmarkkinatorilta löydä helposti työpaikat. Sivu yhdistää julkisen ja yksityisen työvälityksen sekä työpaikat ja työntekijät. Löydät helposti parhaat mahdollisuudet ja omaa osaamista vastaavat työt koko maan laajuisesti. Kirjautuneena käyttäjänä voit luoda työnhakuprofiilin, jolloin saat ehdotuksia omaan osaamiseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivista avoimista työpaikoista. Voit myös selata kaikkia palvelussa olevia työpaikkoja ilman kirjautumista.


Työnhakupalveluja työpaikan hakemiseen

Työnhakumanageri tukenasi

Apua työnhakuun nopeasti

Työnhakumanageripalvelu on Pirkanmaan kuntakokeilun asiakkaille maksuton palvelu, josta saat pikaista apua työnhakuusi. Työnhakumanageri voi auttaa sinua esimerkiksi sopivien työpaikkojen etsimisessä, osaamisen tunnistamisessa ja tuotteistamisessa, työhakemusten ja cv:n tekemisessä ja yritysten kontaktoimisessa. Autamme juuri siinä asiassa, jossa tukea tarvitset. Voit tavata työnhakumanageriasi joustavasta vaikka vain kerran, tai muutamia kertoja tilanteesi mukaan. Palvelua saa verkossa ja lähitapaamisina suomeksi tai englanniksi. Kysy rohkeasti lisää: pirkanmaa@springhouse.fi, 040 631 2067.

Työnhaun tukena

Työnhakukioski avoinna jälleen

Työnhakukioskille voi tulla asioimaan minkä tahansa työnhakuun liittyvän kysymyksen kanssa. Kioskilla on auttamassa Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen työntekijöitä, ja paikalle voi saapua ilman ajanvarausta klo 13-15. Työnhakukioski palvelee Tesoman hyvinvointikeskuksen 1. kerroksessa parillisten viikkojen tiistaisin, sekä Linnainmaan Koilliskeskuksen kirjaston Sepeli-tilassa parillisten viikkojen torstaisin. Kioskilla järjestetään syksyn aikana myös erilaisia teemapäiviä, kuten CV-pajoja ja työkykyneuvontaa. Katso tarkemmat tiedot oheisesta linkistä.

 

Räätälöityä tukea työnhaussa

Työnetsijäpalvelu

Palvelu on tarkoitettu Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille. Voit hakea palveluun OMA-valmentajasi kautta. Saat tukea työnetsinnässä ja uuden työsuhteen aloittamisessa. Palvelun aikana autamme sinut tavoitteesi mukaiseen työpaikkaan ja tuemme sinua työsuhteesi alkuvaiheissa. Kontaktoimme palvelussa runsaasti yrityksiä sinun toiveidesi mukaan ja esittelemme osaamistasi potentiaalisille työnantajille. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden harjoituksiin työhaastattelutilanteita varten. Etsimme yhdessä sinulle sopivia työmahdollisuuksia sekä työnantajia.

Työllistymisesi jälkeen sinulla ja uudella työnantajallasi on mahdollisuus saada tukea meiltä työsuhteesi alkuvaiheissa. Palvelu sisältää työnetsijäpalvelua, työnvälitystä, apua rekrytoinnissa, työn aloitukseen liittyvää tukea, tarvittavien osaamisalueiden täydentämistä, työssä valmentamista työpaikalla, työssä pysymisen vahvistamista, kielivalmennusta maahanmuuttajille ja monipuolista työnantajalle suunnattua tukea.


Vieraskielisiä työnhakupalveluja

Vieraskielisiä työmahdollisuuksia

Maahanmuuttajien kansainvälisen osaamiskeskuksen Työnetsijäpalvelu

Yrityskoordinaattorit tukevat vieraskielisiä tamperelaisia etsimällä työllistymismahdollisuuksia sekä kartoittamalla yrityskenttää ja sen tarpeita. Tavoitteena on saada tarjolle erilaisia työllistymisen mahdollisuuksia. Voimme auttaa sinua osaamisen kehittämisessä yksilöllisillä koulutusratkaisuilla. Kysy OMA-valmentajaltasi lisää Työnetsijäpalvelusta.

Tunnista työmahdollisuudet

Kansainvälisen osaajan Talent Advisor auttaa

Talent Advisor -neuvonta on tarkoitettu ulkomaalaistaustaisille työnhakijoille ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka asuvat Pirkanmaalla tai suunnittelevat Pirkanmaalle muuttoa. International House Tampereen Talent Advisor neuvoja auttaa sinua tunnistamaan työllistymismahdollisuuksia ja tukee työnhakusuunnitelmia. Neuvonta annetaan englanniksi.


Tiesitkö, että kiertotalous on tulevaisuuden työelämätaito?

Kiertotalousosaaminen tulee olemaan välttämätön osa tulevaisuuden työelämää, samalla tavoin kuin digitaitojen rooli nykyisillä työmarkkinoilla. Sen avulla voit erottautua työnhaussa nyt ja tulevaisuudessa. Kiertotalousosaaminen on työmarkkinoilla kilpailuvaltti ja sen voi kytkeä kaikenlaisiin työtehtäviin. Samalla kun pidät materiaalit kierrossa ja kehität energiatehokkuutta tai tuotteista palveluita, olet mukana luomassa kestävämpää tulevaisuutta!

Haussa olevia

Työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja

Nettisivuiltamme (Työnhakijoille tarjotut palvelut - Kiertotaloudesta kasvua) löydät tällä hetkellä yrityksissä ja työpajoilla haussa olevat työkokeilupaikat. Sivuilla ilmoitetaan myös KIERTO-agentti-palkkatukipaikoista kaupungin yksiköissä. Työjakson aikana saat koulutusta ja tukea KIERTO-hankkeen asiantuntijoilta. Työjaksoilla voit myös suorittaa osatutkintoja näyttöjen avulla.

Kiinnostaako yrittäjyys?

Kiertotalousyrittäjyysneuvonta

Jos mietit yrittäjyyttä, jota toteuttaa vastuullisesti, kiertotalouden mukaisesti, ja kaipaat apua alkuun pääsemisessä, laita viesti kierto@tampere.fi niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!