Kuva: Alex Mazurov / Visit Tampere

Palvelut nuorille

Mietitkö työnhakua, opiskelua, raha-asioita tai jaksamistasi?

Jos olet työnhakijana Pirkanmaan työllisyyskokeilussa, käytössäsi on myös muut tällä sivustolla esitellyt työllisyyspalvelut. Lisäksi saat sinulle nimetyn OMA-valmentajan, jolta saat konkreettista apua kohti työelämää. Saat yhteyden OMA-valmentajaasi laittamalla viestin Oma asioinnissa osoitteessa te-palvelut.fi tai vierailemalla Ohjaamossa.

 

 • Tampereen Ohjaamosta saat maksutonta neuvontaa ja tukea.
 • Ohjaamon palvelut on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille.
 • Saman katon alta tavoitat useita ammattilaisia, jotka auttavat sinua eteenpäin. .

 

Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, tilanteessa kuin tilanteessa.

Jos et tiedä, mistä aloittaa – aloita Ohjaamosta!Ohjausta ja valmennusta

Nuorille on tarjolla monipuolisia palveluja ja valmennusohjelmia. Kysy lisää OMA-valmentajaltasi tai käänny Tampereen ohjaamon henkilökunnan puoleen. Etsitään sinulle sopivin palvelu!

Edistä työllistymistäsi

Valmennuspalvelulla

Juniorit osaa -palvelu on tarkoitettu alle 30-vuotiaille koko Pirkanmaan kuntakokeilun asiakkaille. Saat uusia ideoita ja vinkkejä, ohjausta ja tukea työ -ja koulutushakuun. Palvelun kokonaiskesto on enintään 6 kuukautta. Palvelu sisältää työllistymistäsi tukevaa valmennusta yksilöohjauksena ja ryhmävalmennuksena. Valmentaja auttaa sinua työpaikan tai työkokeilu- tai koulutuspaikan etsimisessä ja pääset hyödyntämään laajaa yritysverkostoamme.

Palvelu voi jatkua myös työkokeilun tai työsuhteen aikana, jolloin palvelussa on mahdollisuus esimerkiksi osaamisen näyttämiseen näyttötutkinnolla. Tällöin voit saada osaamisesi pohjalta osatutkinto-todistuksen. Osatutkinto edistää mahdollisuuksiasi työllistyä tulevaisuudessa sekä helpottaa jatko-opiskelun aloittamista.

Tapaamiset ja ryhmävalmennukset järjestetään aina omassa kotikunnassasi keskustan alueella. Palvelussa on mahdollisuus myös etä-tapaamisiin puhelimitse tai videoneuvottelu- sovelluksen kautta. Ohjaustapa sovitaan sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaiseksi.

Lisätietoja palvelun sisällöistä: Eezy Työllisyyspalvelut puh. +358 50 342 7989 pirkanmaa.tyollisyyspalvelut@eezy.fi

Hakeutuminen: Kysy asiasta OMA-valmentajaltasi.

Yksilöllistä ohjausta ja ryhmävalmennusta

Nuorten uravalmennus

Nuorten uravalmennus sisältää kolmen kuukauden aikana enintään kymmenen tuntia yksilöllistä ohjausta ja kuusi ryhmävalmennuspäivää oman urapolun ja työnhaun kehittämiseksi. Sovitaan yhdessä sinun tilannettasi parhaiten kehittävät valmennussisällöt! Valmennuspalvelu voi sisältää esimerkiksi:

 • Ammatinvalinnan tukemista
 • Työnhaun tukemista
 • Työnhakutaitojen kehittämistä
 • Opiskelupaikan hakemista
 • Digitaitojen kehittämistä
 • Yrittäjyyteen tähtäävää valmennusta
 • Työ-/työnhakuhyvinvoinnin kehittämistä

 • Palvelu on tarkoitettu Pirkanmaan työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille. Voit hakea palveluun OMA-valmentajasi kautta.

  Millainen olet, nuori työtön?

  Ohjaamon TOSI-labra tutustuttaa itseen

  Tiedätkö, mitä tarvitset voidaksesi paremmin? Oletko vielä tietoinen siitä, millainen pohjimmiltasi olet?

  Tule tutustumiskerralle Ohjaamon TOSI-labraan. TOSI-labra on taiteen menetelmiä käyttävä työpaja, jossa kokeillaan erilaisia tapoja tutustua itseen ja muihin, jaetaan kokemuksia ja etsitään mahdollisuuksia henkilökohtaiseen muutokseen. Paja on tarkoitettu alle 30-vuotiaille tamperelaisille työttömille työnhakijoille.

  Työpajassa hiljennytään, maalataan, kirjoitetaan ja tutkitaan sekä tietoisen kehon että mielen mahdollisuuksia, luodaan yhteyttä kaikissa ihmisissä olevaan inhimilliseen, luovaan potentiaaliin. Tavoitteena on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen, uusien ajatusten ja innostuksen synnyttäminen. Aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvita, jokainen saa tulla sellaisena kuin on. Työpajat toteutetaan pääsääntöisesti Ohjaamon nollakerroksen tilassa. Laita päälle pehmeät, liikkumista ja mahdollista lattiatyöskentelyä kestävät, lämpimät vaatteet. Työpajan kesto on kolme tuntia.

  Kannattaa kokeilla kerran ja katsoa, mitä tapahtuu. Jos toiminta kiinnostaa, voi ilmoittautua mukaan säännöllisesti kokoontuviin pienryhmiin.

  Työpajat ovat osa ERS-rahoitteista TOSI-hanketta. Lue lisää TOSI-hankkeesta THL:n sivuilta