Kuva: Alex Mazurov / Visit Tampere

Palvelut nuorille

Mietitkö työnhakua, opiskelua, raha-asioita tai jaksamistasi?

Jos olet työnhakijana Pirkanmaan työllisyyskokeilussa, käytössäsi on myös muut tällä sivustolla esitellyt työllisyyspalvelut. Lisäksi saat sinulle nimetyn OMA-valmentajan, jolta saat konkreettista apua kohti työelämää. Saat yhteyden OMA-valmentajaasi esimerkiksi laittamalla viestin Oma asioinnissa osoitteessa tyomarkkinatori.fi. Voit myös vierailla Tampereen Ohjaamossa. Jos haluat ottaa yhteyttä OMA-valmentajaasi muilla tavoin, katso lisää ohjeita Tampereen verkkosivuilta.

Tampereen Ohjaamo auttaa alle 30-vuotiaita erilaisissa elämän käännekohdissa, liittyi se sitten työnhakuun, opiskeluun, raha-asioihin tai omaan hyvinvointiin.

  • Ohjaamosta saat maksutonta neuvontaa ja tukea.
  • Ohjaamon palvelut on tarkoitettu kaikille alle 30-vuotiaille.
  • Saman katon alta tavoitat useita ammattilaisia, jotka auttavat sinua eteenpäin.

Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, tilanteessa kuin tilanteessa. Tampereen Ohjaamo sijaitsee osoitteessa Hammareninkatu 5 B. Voit tulla paikan päälle ilman ajanvarausta ma–pe kello 13–16.

Jos et tiedä, mistä aloittaa – aloita Ohjaamosta!

Löydä kesätyö tai luo oma kesäduuni yrittäjänä!

Kesäduuni24-kampanja

Etsitkö kesätöitä? Tai haluatko itse luoda kesäduunisi yrittäjänä?

Kesäduuni-kampanja yhdistää alle 30-vuotiaat työnhakijat ja työnantajien tarjoamat Tampereen alueen kesätyöpaikat. Kampanja myös tukee yrittäjyydestä kiinnostuneita nuoria kesäyrittäjyyssetelin ja kesäyrittäjyyspalvelujen avulla!

 


Pajaston työkokeilu

Pajasto järjestää 18–29-vuotiaille pirkanmaalaisille työttömille nuorille työkokeiluja eri pajoilla. Pajoilla saa uusia kokemuksia sekä apua elämässä etenemiseen. Pajajakso on 2.9.–15.12.

Pajoja ovat:

  • Pelipaja
  • Taidepaja
  • Kädentaitopaja
  • AV-paja
  • Musiikki- ja mediapaja
  • Yksilövalmennus

Tarkista OMA-valmentajaltasi voitko osallistua työkokeiluun. Jos voit, hae mukaan Pajaston sivuilla ja täytä lomake. Haku päättyy 2.8. Pajasto järjestää haastattelut 5.–15.8. 

Ohjausta ja valmennusta

Nuorille on tarjolla monipuolisia palveluja ja valmennusohjelmia. Kysy lisää OMA-valmentajaltasi tai käänny Tampereen Ohjaamon puoleen. Etsitään sinulle sopivin palvelu!